Fejlesztési célok

side image

Az eredményes termelés alapja a megfelelő minőségű művelő eszközök megléte. Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, ezért igyekszem földterületeimet növelni, a meglévő szőlőterületeket újratelepíteni, a műveléshez szükséges gépeket, eszközöket fejleszteni, új technológiákat bevezetni. Emellett tanfolyamokra, továbbképzésekre járok, a gazdakör hasznos tagja vagyok. 2020-tól tervezem egy fő alkalmazott felvételét.

A támogatási összeg felhasználása költséghatékonysági szempontok figyelembe vételével valósul meg, így pozitív hatást fog gyakorolni a vállalkozás működésére és a közvetlen környezetre. A pályázatban elszámolni kívánt területbérlés, permetező, elektromos metszőolló, permetező, tárcsa, műtrágyaszóró +napelem teljes mértékben indokolt beruházás költséghatékonysági szempontok miatt. A termelési feltételek javulásával jobb minőség és nagyobb bevétel realizálódik.

A gépberuházással, és termőföld bérlés segítségével a termés akár 30%-kal is. Javuló szolgáltatások, javuló minőség: Ültetvény élettartamát a fajta tulajdonságai, az ökológiai és időjárási viszonyok, valamint az alkalmazott termesztéstechnológia határozzák meg. Ezeket szem előtt tartva minőséget tudok előállítani, ami a célom. Azaz a Helyes Mezőgazdasági és Környezeti állapot és a Kölcsönös megfeleltetés előírásainak betartása. Remélem sikerül csatlakoznom az Agrár-környzetgazd.i Programhoz is.

Tudatosan védem a környezetem, termékem jobb minőségű, nem lesz szennyezett. Szaktanácsadó, növényorvos is segítségemre lesz ebben. Javul a vállalkozás versenyképessége: A támogatás felhasználásával kevesebb lesz a gazdálkodás működési költsége, ami a versenyképesség minél korábbi kialakulását segítené elő. A napelemmel is a környezetkímélés a legfőbb célom, mert CO2-mérleg javító hatással bírnak a gazdaságra. Összefoglalva, bízom benne, hogy életképesen működő gazdálkodást sikerül létrehoznom, mely biztosítja majd számomra és családom számára a megélhetést.